Instruktion

Träningsresa till Spanien 17 – 24 oktober, 2021

An Marie bor och undervisar golf i Sverige och USA. Hennes hemmabanor är Arlandastad Golfklubb utanför Stockholm och DeBell Golf Club i Burbank, Kalifornien. Hon erbjuder privata och halvprivata lektioner såväl som grupplektioner för alla åldrar och kunskapsnivåer.

Hon är utbildad och licensierad LPGA Class A Professional och tränar också golfare i ”LPGA Lesson Zones”, “PGA / LPGA Golf Clinics for Women” samt “PGA Get Golf Ready” klasser.

Vare sig du är nybörjare, medelgolfare eller avancerad golfare kan en tränare eller coach vara värdefull för dig för att effektivisera din sving, förbättra rutiner och därmed spela smartare och roligare golf.

Privatlektioner är det mest effektiva sättet att lära och förbättra din svingteknik och därmed ditt golfspel. Grupplektioner passar dig som vill lära grunderna eller förbättra ditt spel i gemenskap med gamla eller nya vänner.

  • Privatlektioner för nybörjare och medelgolfare i åldrarna 5 – 75

  • Grupplektioner för juniorer och mogna golfare

  • Nybörjarklasser juniorer och vuxna

  • “Golf for Girls”, “LPGA Golf 101 “och” PGA Get Golf Ready”

Instruktion

Lektioner

SPELLEKTION 9 HÅL PÅ BANA

$2,000 SEK
  • Inkluderar tips om spel från möjliga och omöjliga lägen, strategi och planering av spelet, mentala förberedelser och reaktioner, inblick i etikett och golfregler mm. Inkluderar inte green fee eller vagnhyra.
Privatlektioner omfattar alla delar av golfspelet; full sving, kortspel, puttning, mentala tips, och ges i övningsområdena eller på golfbanan. Alla priser inkluderar videoupptagning och analys av svingen.

24 timmar avboknings-policy

“An Marie är det bästa Pro jag någonsin stött på! Att ha så stor kunskap och samtidigt kunna förmedla den kräver både stor talang och pedagogiskt sinne. Jag har spelat golf i mer än 20 år men ingen har lärt mig grunden i svingen så bra som hon. Plötsligt förstår jag!

Jag deltog också i en träningsdag med 9 andra damer och alla var lyriska över det vi lärt oss. Vi kunde putta, pitcha och chippa på ett mycket bättre sätt och fick tips om hur förbättra både spel och sving.

Hon är otroligt duktig, helt enkelt outstanding. Att hon dessutom är väldigt trevlig gör ju inte saken sämre.

Har du möjlighet investera i en lektion med An Marie – det är mer värt än att köpa en ny golfklubba !

Tack An Marie !”

– Annika Willander